HTML

még pár dolog a jazz táborról

2011.05.19. 11:28 | JazzSuli | Szólj hozzá!

Na, még egy kicsi a jazz táborról, aztán jöhet a mindenmás, ami jazz.

Most nagyon ebben pörgünk.

De hogy fog ez kinézni? Egy igazi inspiráló, zenei műhelyt szeretnénk összehozni a nyáron. Egész nap zenélni fogunk, az egyéni hangszeres órákat zenekari gyakorlatok fogják követni. Ezeken összeállítjuk több koncert programját: a tábor a diákok zenekarainak és a tanárok koncertjével ér majd véget. Ezeken a konkrét programokon keresztül többféle stílussal meg tudtok majd ismerkedni - lesz tanulni való bőven!

De a tanuláson túl a jazzről való közös gondolkodás a cél, a tanárok irányítása mellett azt lenne jó elérni, hogy közösen dolgozzunk ki egy zenei projektet - ebben az esetben a záró koncerteket.

Aztán persze esténként vendégeink koncertjén lehet végre egy kis jazzt hallgatni, ha egész nap nem lett volna elég...!

És persze az sem mindegy, hogy Tokaj a helyszín! Úgyhogy lehet jönni bor kóstolni, kenuzni a Bodrogon, túrázni a Kopasz-hegyen, van lehetőség paintballra, focira, strandolásra, lovaglásra - úgyhogy, ha nem zenész vagy, akkor is gyere! Fesztiválozni!

 

 

 

Címkék: jazz fesztivál tokaj tábor

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzcamp.blog.hu/api/trackback/id/tr872916296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása